Esplanadkliniken i Gävle

Välkommen till Esplanadkliniken – Klinik Gävle. Din oas för skönhet och välbefinnande, där varje behandling är skräddarsydd för att möta dina unika behov och önskemål.

EsplanadklinikenVåra behandlingarSkönhet & Välmående

Bryn & Fransar

Förstärk din naturliga skönhet med våra bryn- och fransbehandlingar. Från formning till färgning, vi skapar den perfekta looken för att framhäva dina ögon.

Botox & Fillers

Uppnå en ungdomligare look med våra botox- och fillerbehandlingar. Vi använder de senaste teknikerna för att ge dig ett naturligt och föryngrad utseende.

Hudbehandlingar

Förnya din hud med våra skräddarsydda hudbehandlingar. Vi erbjuder allt från djuprengöring till avancerade behandlingar som riktar sig mot specifika hudproblem.

Hudvårdsbehandlingar

Ta hand om din hud med våra omfattande hudvårdsbehandlingar. Våra terapeuter hjälper dig att uppnå en strålande och hälsosam hud med produkter för just dig.

Hårbehandlingar

Ge ditt hår nytt liv med våra professionella hårbehandlingar. Oavsett om det gäller återuppbyggnad eller styling, har vi lösningen för ditt hår.

Klipp & Färg

Förvandla din look med en ny klippning och färg. Våra stylister skapar moderna och personliga frisyrer som kompletterar just din stil.

Make Up

Förvandla din look med en ny klippning och färg. Våra stylister skapar moderna och personliga frisyrer som kompletterar just din stil.

PRP-Behandling

Revitalisera din hud och hår med PRP-behandling, en innovativ teknik som använder ditt eget blodplasma för att stimulera cellförnyelse och tillväxt.

Piercing

Våga uttrycka dig med en professionellt utförd piercing. Vi följer strikta hygienregler för en säker och personlig upplevelse.

Tandblekning & Tandsmycke

Le med självförtroende efter våra tandblekningsbehandlingar och unika tandsmycken. Vi erbjuder skonsamma metoder för ett lysande leende.

Klinik Gävle

Esplanadkliniken

Skönhetsbehandlingar med avancerad hudvård Estetiska behandlingar samt injektionsbehandlingar.

Esplanadkliniken är en skönhetssalong i centrala Gävle med väletablerad personal.

Vi har ett stort utbud av skönhetsbehandlingar, så som hårbehandlingar, hårförlängningar med Hairtalk & bhbd, tandblekning, powderbrows, fransförlängning, lash lift, brow lamination, ansiktsbehandlingar samt färgning av fransar och bryn mm.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Stora Esplanadgatan 9, 803 11 Gävle

Ring oss

026-12 05 14

Följ oss

@esplanadkliniken

Öppettider

Mån-Tis: 08:00 - 18:00

Onsdag: 08:00 - 18:30

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 16:00

Lör & Sön: Stängd

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär